Aquests dies ens hem divertit de valent fent de cuiners i
cuineres!
Hem jugat a cuinetes! |
Hem après una cançó molt divertida: "Sóc un cuiner ..."
https://www.youtube.com/watch?v=REFeAWhy6hU
Hem gaudit del conte "En Teo a la cuina" i hem vestit al Teo de xef!
I, per acabar, hem fet de Científics Tastaolletes a la Fundació Alícia! Ja sabem experimentar amb els aliments i sabem fer gelatines i gelats! Mmm! Que bo! Us passem les receptes i a veure si us atreviu a fer-les a casa!
Recepta: Gelatina de taronja
Ingredients:
200ml suc de taronja.
4 làmines de gelatina de cua de peix.
Elaboració:
Exprimir les taronges.
Hidratar les làmines de gelatina de cua de peix amb un
recipient amb aigua.
Escalfar el suc de taronja en un cassó i tirar-li les 4
làmines de gelatina estovades.
Posar-ho en un recipient i guardar-ho a la nevera (mínim
2h).
Recepta: Gelat de mandarina
Ingredients:
200ml suc de mandarina.
Elaboració:
Exprimir les mandarines.
Omplir cada forat d’una glaçonera amb el suc de mandarina.
Guardar la glaçonera al congelador i quan el suc estigui
una mica dur clavar-li els pals del gelat.
Esperar com a mínim dues hores perquè el suc de
mandarina es converteixi en un gelat.
I, sobretot, no us oblideu de remenar els àlbums de fotografies del Clickedu. Allà podreu veure'ns en plena feina!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada