dissabte, 25 de març de 2017

TALLER:CONEGUEM ELS ANIMALS!

Hem fet un taller pràctic i dinàmic on hem descobert diferents animals vius. 

La granota
Potser és l'animal que ens ha agradat menys perquè el seu tacte llefiscós no ens ha acabat de convèncer. Hem après que necessita mullar-se per viure i que menja insectes.


La tortuga
Ens ha agradat força i l'hem trobat familiar. Hem pensat que la seva closca serveix per moltes coses: per dormir, perquè no la mosseguin, per amagar-se, de casa, ... Es portava tan bé que fins i tot ens hem cregut que era de joguina!


La tórtura
Les seves plomes són molt suaus i li agraden les llavors i els cereals. Hem passat moments molt divertits amb ella. Sobretot quan s'ha posat a volar per la classe, hem xisclat i s'ha fet caca

al terra.
El gerosaure
Quan hem vist el llangardaix no sabíem si riure o plorar. Semblava un dinosaure, un cocodril, un camaleó, una serp, ... Alguns ens hem apartat amb les cadires, altres hem posat les mans a l'esquena i alguns valents s'han atrevit a tocar-lo. Sabem que té escates, que és un animal de sang freda i que viu als troncs dels arbres.
                        


L'eriçó "El xinxetes"
Ens ha sorprès lo bonic que és. És un petit mamífer. Té unes punxes que es mouen, són els seus cabells, i li serveixen per defensar-se. Quan té por es transforma en una piloteta. Viu al terra del bosc i li agrada menjar cuquets, entre d'altres aliments.

La serp
La més sorprenent ha estat la pitó reial. Un rèptil ovípar que no té cames, té orelles i menja ratolins. 
Aquesta serp no mossegava ni tenia verí, però ens ha impactat de valent.

 I per acabar hem vist ous de tórtora i ous de serp. A veure si endevineu quin és quin?

La resta de fotos les podeu trobar al Clickedu.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada